English
Nederlands


Diensten

Wij bieden de volgende taaloplossingen:

Vertaling
Succesvolle vertalingen voor succesvolle bedrijven

We bieden een beperkt aantal talen aan en onze teamleden vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Op die manier kunnen wij garanderen dat de inhoud van uw tekst en de boodschap correct en succesvol in de doeltaal worden overgebracht.

Als u op zoek bent naar deskundigen in het Arabisch, Nederlands, Engels en Frans, dan bent u hier op de juiste plek. Onze voornaamste specialisaties zijn:

  • Juridische stukken (algemeen en contracten)
  • OfficiŽle documenten (onderwijscertificaten, geboorte, adoptie, huwelijk/civiel partnerschap en scheiding)
  • Onderwijs/pedagogie
Mocht u echter andere gespecialiseerde vertalingen nodig hebben, dan horen we dat graag.

Proeflezen/redigeren/aanpassen
Gedegen kwaliteitscontrole

Een tekst die taalkundig en cultureel correct en actueel is, draagt aanzienlijk bij aan het succes van uw bedrijf. Onze vertalers zijn taalkundig goed onderlegd en hebben een gedegen kennis van de bron- en doelcultuur. Daarnaast bezitten ze een scherp oog voor het detail. Wij kunnen uw bestaande vertalingen nakijken, redigeren en aanpassen. Als we uw vertalingen verzorgen dan voeren we als service ook de revisie en kwaliteitscontrole uit, om u tijd en verdere kosten te besparen.

Meertalige DTP-diensten op maat
Ontwerpen die het verschil maken!

Wilt u uw schriftelijk materiaal (b.v. een brochure, een visitekaartje, een handleiding of een boek) in een andere taal ontwerpen of reproduceren? Wij bieden eenvoudige en betaalbare technische oplossingen voor al uw wensen op dit gebied.

Onze ontwerpers en DTP-specialisten zijn zeer vaardig in de moderne ontwerpprocessen. Zij zijn ervaren in het werken met meertalige DTP-projecten (inclusief talen die van rechts naar links geschreven worden). Hun taalvaardigheden komen altijd van pas en dit bespaart u veel tijd en geld. Ze werken met de meest moderne programma's zoals InDesign, Adobe, Quark Xpress, Photoshop en Illustrator.

 


Click for brochure
Home | About | Services | Training | Quote | Contact
Site designed and maintained by Shahin Photography
2013 - Focused Translation All Rights Reserved