English
Nederlands


Waarom Kiezen voor Focused Translation?

Ons team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vertalers, gespecialiseerd in het Arabisch, Nederlands, Engels en Frans. Wij zijn moedertaalsprekers met relevante kwalificaties en een uitstekende beheersing van zowel de bron- als de doeltaal. Ons team is met name gespecialiseerd in vertalingen op het gebied van recht en onderwijs.

Daarnaast hebben we in verschillende landen gewoond en gewerkt. Daardoor hebben we een diepgaand inzicht in de desbetreffende maatschappijen en bijbehorende culturen verkregen. Dit stelt ons in staat om goed met mogelijke verschillen om te gaan en uw vertalingen aan uw doelgroep aan te passen.
Wij garanderen onze opdrachtgevers een correcte en hoogwaardige vertaling die aan het succes van hun bedrijf of organisatie bijdraagt. Gedurende het hele proces wordt u een projectmanager toegewezen. Deze werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat er volledig aan uw eisen wordt voldaan. Ook na levering blijven de communicatielijnen open om te garanderen dat u volkomen tevreden bent met het eindresultaat.
U kunt verzekerd zijn van onze integriteit en wij benaderen ieder aspect van uw project met grote zorgvuldigheid.
Voordat de eindversie van de vertaling naar u wordt verzonden, wordt deze grondig gecontroleerd zonder bijkomende kosten.
Ongeacht of u vertalingen van korte teksten of grootschalige projecten nodig hebt, Focused Translation is u graag van dienst.
 Click for brochure
Home | About | Services | Training | Quote | Contact
Site designed and maintained by Shahin Photography
2013 - Focused Translation All Rights Reserved